Danmark

DNX5190DABS
 • DNX5190DABS
 • DNX5190DABS
 • DNX5190DABS
 • DNX5190DABS

Yderligere Billeder

DNX5190DABS

6.8" WVGA AV-Receiver/Navigation System with Smartphone Control & DAB Radio Built-in.

 • Variabel farve belysning
 • Indbygget DAB+ tuner
 • Lavet til iPod & iPhone *
 • HMDI input
 • Gratis kort opdatering
 • Dual telefon tilslutning
 • 2 Zone kontrol
 • KENWOOD Musik Mix Support
 • Equalizer
 • Tilpasning tid
 • Digital Sound Processor (DSP)
 • Spektrum analyzer
 • Top menu tilpasning
 • Bluetooth enhed integreret
 • Navigation indbygget
 • Virker med Apple CarPlay
 • Android Auto indbygget
 • Parkerings assistance / parkeringsfelt
 • OEM fjernbetjening

Nøgle Funktioner

6.8" WVGA clear resistive touch screen
DAB+ tuner indbygget
Bluetooth håndfri & audio streaming
Klar til Apple CarPlay & Android Auto via USB
Spotify App klar
DSP - DTA - 13 band EQ
3 kamera input muligt
Avanceret link til kørselsoptager DRV-N520 tilbehør
Indbygget Garmin navigations system
3 års gratis kortopdatering / 2 års gratis Inrix trafik information
1x AV-indgang / 1x AV-udgang / 2x Camera-indgang
3 RCA high power (4V) preouts (front/rear/sub)
Kompatibel med High Res Audio

 

Kenwood DNX5190DABS brillierer med Apple Carplay, Android Auto, så her er der tale om helt nye standarder indenfor underholdning & 3 års gratis kort opdatering.

I denne udgave har enheden nu fået et større display og trykknapper i forhold til tidligere model

De fascinerende funktioner indeholder også en digital radio tuner, der muliggør krystalklar lyd og fejlfri modtagelse af mange DAB-stationer. Med seamless Blending funktion, viser Kenwood absolut teknologisk innovation: Den sofistikerede buffer teknologi sikrer uafbrudt DAB lytning uden irriterende afbrydelser, eller hvis der sker et skift  mellem DAB og FM. Desuden kan Kenwood vise nye supplerende ydelser af digital radio: SLS Slideshow som er et parallel program for albumcover, logoer, eller infografik, mens den elektroniske programguide EPG viser transmissionen sekvens.

Stream MUSIK i markedets bedste kvalitet til bilens stereoanlæg via den integrerede Bluetooth og din smartphones lagrede musiknumre eller lydbøger.
Via en eksisterende dataforbindelse til internettet på din smartphone, får du adgang til det forskellige web-indhold som f.eks. gratis Aha Radio platform, der gør det muligt på Aha app at modtage internetradio, podcasts og lydbøger.

Efter automatisk aktivering af navigationen første gang, kan kortdata opdateres 3 gange 2-3 år via download-version tilgængelig Garmins hjemmeside en gang om året. Lane Assist, split-screen display og fotorealistisk junction view gør navigationen komfortabel og sikker an anvende. Udover online-TMC-trafikoplysninger fra INRIX via smartphone app, som er til rådighed de første to år gratis, får du online trafik information vedr. trafiktæthed, ledige P-pladser, benzinpriser, flyafgange, trafikkamera etc.

Hovedmenuen er særdeles intuitiv, takket være det store touchscreen panel og tre brugerdefinerede ikoner. En fremragende DSP soundprocessor med 7-bånds equalizer, giver omfattende indstillings muligheder for at optimere lydkvaliteten.

En unik enhed har set dagens lys!

Weblink - brug smartphonefunktioner på Naviceiver


Uanset om du bruger en Android-telefon eller en iPhone med iOS operativsystem, giver det platform-uafhængige system "WebLink" , kan man hente udvalgte apps og funktioner direkte på skærmen af ​​deres moniceiver! Til dette brug henter man den gratis relevante App "WebLink til KENWOOD" , som kun venter på at blive hentet og installeret på din smartphone. Så snart smartphone er forbundet til Moniceiver via USB, kan forskellige tjenester som Youtube, Yelp, Media Player eller en vejrudsigt startes via startskærmen i WebLink-appen. Disse tjenester kører uden at hente yderligere apps til at installere på smartphone, men virker direkte via WebLink portal på Moniceiver. Derudover kan den velkendte navigationsapp "Waze" styres via WebLink. Denne app lanceres direkte på smartphone og kræver derfor, at den tilsvarende app også er installeret på smartphone. "Waze" navigation appén imponerer med sin særligt præcise trafikoplysninger, der holdes ajour via feedback fra et Waze bruger samfund, uden du foretager dig noget. Hertil kommer at appén tilbyder en masse interessante ekstra funktioner ,såsom muligheden for levende sporing eller rejsetid prognoser på forskellige tidspunkter af dagen.

* Den downloadede tilgængelig i AppStore app "WebLink til KENWOOD" skal og vil blive installeret på din smartphone.Apple carplay er den elegante løsning til problemfri integration af en iPhone (fra iPhone Generation 5 og iOS 7.1-) til enkompatibel Kenwood moniceivers. CarPlay konceptet giver meget mere end bare muligheden for at bruge musikafspilleren og telefonfunktionen på iPhone. Med CarPlay valgte applikationer fra iPhone kan du se på den store touchscreen-skærm af den kompatible Kenwood-modtager og betjenes via store berøringsskærmknapper. Den velkendte fra knappen iPhone "Hjem" kan findes på brugerfladen af ​​carplay menuer og udfører alt sædvanlig måde fra enhver undermenu tilbage til startskærmen. Et langt tryk på Home-knappen starter voice control via Siri som anden operativ variant af CarPlay. For eksempel kan du starte opkald, søge efter musik og diktere eller læse højt beskeder. Navigeringsfunktionen på iPhone via "Apple Maps" er også mulig. Også her kan destinationer nemt søges og vælges af talestyring. Alt du behøver for at tilslutte iPhone er det sædvanlige Lyn USB-kabel til tilslutning af opdaterede iPhones. En manuel start af carplay funktion er ikke nødvendig - så snart iPhone er sluttet til din kompatible Kenwood receiver, skifter den automatisk til carplay mode og den carplay interface på Multimedia Player startes. Så snart nye apps er frigivet til brug sammen med CarPlay, kan de også vises på displayet af moniceiveren i bilen.