Danmark

DNR992RVS
 • DNR992RVS
 • DNR992RVS
 • DNR992RVS
 • DNR992RVS

Yderligere Billeder

DNR992RVS

Navigationssystem / Digital Media AV-modtager med 10,1 tommer HD-skærm, forbedrede trådløse smartphoneforbindelser og digital radio DAB+.

 • Truck/camper navigation
 • HMDI input
 • Gratis kort opdatering
 • Dual telefon tilslutning
 • 2 Zone kontrol
 • KENWOOD Remote App klar
 • KENWOOD Portal App Ready
 • KENWOOD Musik Mix Support
 • Top menu tilpasning
 • Bluetooth enhed integreret
 • WiFi
 • Virker med Apple CarPlay
 • Arbejder med trådløs Apple CarPlay
 • Android Auto indbygget
 • Works Wireless with Android Auto
 • High Definition Display
 • Trådløs Mirroring for Android
 • Parkerings assistance / parkeringsfelt
 • OEM fjernbetjening
 • HD camera input

Nøgle Funktioner

10,1" HD (1280 x 720px) LCD-skærm til skarpe billeder med høj kontrast, levende farver og overlegen bred betragtningsvinkel
Flydende panelmekanisme med 3-vejs positionsjustering.
Wi-Fi indbygget for praktisk trådløs forbindelse med en kompatibel smartphone.
Understøtter CarPlay og Android Auto trådløst eller tilsluttet via USB.
Understøtter trådløs spejling til Android inklusive 2-vejs berøringskontrolfunktion.
Udstyret med det brancheførende Garmin-navigationssystem, der tilbyder en række visningsmuligheder for at gøre din kørsel lettere
Ruter foreslået i henhold til profilen for autocampere, lastbiler eller biler. Camperkontakt fra NKC, ACSI & HERE campingpladser.
3 års Garmin kortpleje.
DAB+ radiotuner til støj- og interferensfri modtagelse og krystalklar digital stereolyd
Bluetooth(R) trådløs teknologi til håndfri opkald og musikstreaming. (Tilgængelige funktioner afhænger af mobiltelefon).
Kompatibel med Hi-Res Audio, som giver større lydklarhed og detaljer, end standard komprimerede digitale lydformater.
Med 4 kameraindgange giver det det bedste inden for bekvemmelighed, fleksibilitet og sikkerhed.
Digital lydprocessor, Time Alignment & 13-Band EQ for optimal lydjustering.
Adapter til ratfjernbetjening & OEM Display interface klar (valgfrit bilspecifikt interface påkrævet).

 

Særlige funktioner ved den specielle navigationssoftware til autocampere


Individuelle indstillinger
Begrænsninger og advarsler for drift i store køretøjer eller lastbiler kan tændes og slukkes eller justeres. På denne måde kan individuelle advarsler undertrykkes, mens andre meddelelser vises.

 

 

Forskellige køretøjsprofiler
Ud over den specielle navigationssoftware til store køretøjer, giver sondringen mellem især autocampere og lastbiler enorme fordele. For eksempel er nogle rutestrækninger ikke godkendt til myldretidstrafik eller lukket for lastbiler. For at kunne beregne den ideelle rute til dit køretøj, gemmes alle relevante data såsom højde, vægt, længde osv. og indgår i ruteberegningen.

 

Advarsler og advarsler
DNR992RVS gør opmærksom på advarsler med en gul bjælke. Der advares for f.eks. snævre sving, sektioner med risiko for sidevind, fare for jordkontakt, stejle stigninger eller stigninger. Kommende advarsler annonceres også på forhånd med et gråt felt i venstre kant af skærmen.

 

Vejbaneassistent & fotorealistisk vejkrydsdisplay
Vognbaneassistenten angiver den korrekte vognbane ved større vejkryds eller vejkryds. Derudover sikrer en fotorealistisk skæringsvisning optimal orientering ved vognbaneskift. Takket være split-screen-tilstanden kan denne orienteringshjælp også vises ud over rutevisningen.

 

 

Camperkontakt POI-data
Den omfattende Campercontact-database er allerede integreret i POI-dataene i Garmin-navigationssystemet på DNR992RVS og giver dig mulighed for nemt at søge efter standpladser eller campingpladser. Databasen omfatter over 38.000 adresser i 58 lande. Rutevejledningen kan aktiveres direkte fra databasen.

 

Til kortmaterialet til Garmin-navigationen, der bruges i alle Kenwood-navitainere
En betalt opdatering udgives en gang om året. Den nye Kenwood Navitainer kan opdateres gratis med downloadversionen tilgængelig på Garmins hjemmeside efter en engangs, automatisk aktivering efter første brug i 3 år.

 

10,1 tommer HD-skærm med "OPTICAL BONDING"-teknologi

Den store 10,1 tommer (25,7 cm diagonal) LCD-skærm leverer strålende farver med høj kontrast og imponerende skarphed. Udstyret med et avanceret elektrostatisk kapacitivt berøringspanel, et HD LCD-panel med 1280 x 720 (720P) opløsning og hvid LED-baggrundsbelysning, imponerer den med høj luminans og fremragende brede betragtningsvinkler. Den optiske bindingsteknologi, der bruges i DNR992RVS, gør det muligt at forbinde berøringspanelet og displayet til en enkelt enhed gennem forskellige klæbeteknologier. Under limningsprocessen erstattes luftspalten mellem berøringspanelet og displayet af en gennemsigtig klæber i renrummet for at sikre fejlfri berøringsfunktionalitet.Samtidig reduceres refleksioner og læseligheden forbedres.

 

 

Apple CarPlay

CarPlay - den smarte og sikre måde at bruge din iPhone på i bilen. Med KENWOOD løftes denne type iPhone-integration til et nyt niveau: Stemmekommandoer implementeres pålideligt via Siri-funktionen, alternativt kan de store knapper bruges til at styre Apple Maps, telefonfunktioner eller musikafspilleren. Med den seneste iOS-version (iOS 12.0 og nyere) understøttes navigationsapplikationer som Google Maps™ og Waze™ også. Takket være WiFi-funktionen i DNR992RVS kan Apple-smartphones endda tilsluttes trådløst. (kræver en kompatibel smartphone).

 

 

 

 

Android trådløs spejling

Takket være WiFi-funktionen på moniceiveren DNR992RVS kan forbindelsen oprettes trådløst via Android trådløs spejling.Dette giver dig hurtig og nem adgang til alle apps, inklusive navigation og musik, via berøringsskærmen.

 

 

 

 

Brugere af Android-baserede smartphones kan tage deres sædvanlige smartphone miljø takket være den er udviklet af Google "Android Auto" komfortabel med bilen. Brugergrænsefladen i Android Auto er designet til en særlig enkel og intuitiv betjening, som et alternativ til kontrol via de generøst mellemstore touch knapper mange af de programmer fra Android bil til rådighed, kan også være komfortable og tag hjulet drives af stemmestyring uden hænder , Så jagten på en telefonkontakt og starte et opkald er endda muligt at bruge en hvilken som helst tast på Moniceiver eller smartphone. Evnen til at diktere og skrivebeskyttelsesfunktionen til SMS udfylder de komfortable kommunikationsfunktioner i Android Auto. Ud over at få adgang til deres egen musik bibliotek af de tilsluttede smartphones også ved hjælp af streaming-tjenesten "Google Play Music" er mulig. Navigation via Google apps eller Google maps fungerer ikke med denne enhed. Da Google maps ikke understøttes af Kenwood. Ud over de grundlæggende applikationer
Mange andre apps er kompatible med Android Auto og kan udvide funktionaliteten til messaging-tjenester, internetradio-tjenester eller andre kompatible apps. Android Auto er til brug med Android smartphones med OS 5.0 (Lollipop), tilslutning af smartphone via et USB-kabel, via hvilken telefonen også vil blive opkrævet under drift.

 

 

High Resolution lyd
Den nuværende Kenwood Navitainer er i stand til at Hi-Res lydfiler med en opløsning op til 192kHz / 24bit. Sådanne filer indeholder meget mere information i forhold til en standard cd-optagelse på 44,1 kHz / 16bit. Denne yderligere information og det betydeligt udvidede frekvensområde giver en fascinerende lydkvalitet og en utrolig akustisk følelse af plads, når du lytter til en hi-res-lydfil.

 

Bluetooh håndfri betjening

Bluetooth-modulet muliggør siker og behagelige telefonopkald under kørsel. Talekvaliteten sikres af den medfølgendeeksterne mikrofon og en sofistikeret lydbehandling med undertrykkelse af baggrundsstøj. En særligt højdepunkt er muligheden for at forbinde to telefoner samtidig og at fungere parallelt. Takket være "Bluetooth Pairing Display" kan du straks se hvilken af de to telefoner der er tilsluttet radioen. Med trådløs musik streaming via A2DP kommer AVRCP 1.5 profilen til hjælp med avancerede kontrol- og søgefunktioner, herunder integration af eksisterende information om titel, kunstner, album eller genre. Takket være Kenwood Music Mix-funktionen, kan op til 5 Bluetooth-lydkilder samtidig forbindes til musikafspilning, så du altid kan skifte mellem A2DP-strømme fra de enkelte smartphone musikafspillere.

 

DSP med digital tidskorrektion
Kenwood Moniceivers alsidige, digitale lydfunktioner hjælper perfekt til at implementere den strålende lyd fra 24-bit D / A-konverteren, selv under vanskelige akustiske forhold i bilen. Ud over en 13-bånds equalizer eller en digital aktiv crossover, kan funktioner som "Stage EQ" hjælpe med at gøre musikafspilning i bilen så realistisk og ægte som muligt. Derudover tillader den digitale lydprocessor en tidskorrektion til den tidige musikafspilning og kan indstilles individuelt for hver kanal.

 

 

 

Android trådløs spejling
Takket være WiFi-funktionen til DMX8020DABS moniceiver kan forbindelsen oprettes meget bekvemt trådløst via trådløs Android-spejling. Du har hurtig og nem adgang til alle apps inklusive navigation og musik via berøringsskærmen.

 

 

 

4 kameraindgange
Med fire kameraindgange tilbyder DNR992RVS maksimal komfort, fleksibilitet og sikkerhed. For eksempel kan et frontkamera, Kenwood Dashcam DRV-N520, et bakkamera og spejlkameraer tilsluttes til kameraindgangene. Alternativt understøttes andre konfigurationer såsom tilslutning af to udvendige spejlkameraer, et frontkamera og et bakkamera.