Danmark

DDX9717BTS
 • DDX9717BTS
 • DDX9717BTS
 • DDX9717BTS

Yderligere Billeder

DDX9717BTS

7.0" AV-modtager med Bluetooth & smartphone kontrol Apple Car Play & Android Auto

 

 • Variabel farve belysning
 • Lavet til iPod & iPhone *
 • Dual telefon tilslutning
 • 2 Zone kontrol
 • Spektrum analyzer
 • Top menu tilpasning
 • Bluetooth enhed integreret
 • Virker med Apple CarPlay
 • Android Auto indbygget
 • Højt opløselig VGA display
 • Android USB Mirroring
 • OEM fjernbetjening

Nøgle Funktioner

7" klar resistive touch skærm
Indbygget bluetooth (HFP & Audiostreaming)
Klar til Apple CarPlay
Klar til Android Auto
Direkte digital streaming (DSD) Høj opløselig audio gengivelse
USB 2.0 x 2 (aftagelig)
Videooptager link indbygget
DSP-13 bånds EQ-DTA indbygget
Front & Rear View Camera Input
Justering af skærm vinkel

 Apple carplay er den elegante løsning til problemfri integration af en iPhone (fra iPhone Generation 5 og iOS 7.1-) til enkompatibel Kenwood moniceivers. CarPlay konceptet giver meget mere end bare muligheden for at bruge musikafspilleren og telefonfunktionen på iPhone. Med CarPlay valgte applikationer fra iPhone kan du se på den store touchscreen-skærm af den kompatible Kenwood-modtager og betjenes via store berøringsskærmknapper. Den velkendte fra knappen iPhone "Hjem" kan findes på brugerfladen af ​​carplay menuer og udfører alt sædvanlig måde fra enhver undermenu tilbage til startskærmen. Et langt tryk på Home-knappen starter voice control via Siri som anden operativ variant af CarPlay. For eksempel kan du starte opkald, søge efter musik og diktere eller læse højt beskeder. Navigeringsfunktionen på iPhone via "Apple Maps" er også mulig. Også her kan destinationer nemt søges og vælges af talestyring. Alt du behøver for at tilslutte iPhone er det sædvanlige Lyn USB-kabel til tilslutning af opdaterede iPhones. En manuel start af carplay funktion er ikke nødvendig - så snart iPhone er sluttet til din kompatible Kenwood receiver, skifter den automatisk til carplay mode og den carplay interface på Multimedia Player startes. Så snart nye apps er frigivet til brug sammen med CarPlay, kan de også vises på displayet af moniceiveren i bilen.

 

 

 

Brugere af Android-baserede smartphones kan tage deres sædvanlige smartphone miljø takket være den er udviklet af Google "Android Auto" komfortabel med bilen. Brugergrænsefladen i Android Auto er designet til en særlig enkel og intuitiv betjening, som et alternativ til kontrol via de generøst mellemstore touch knapper mange af de programmer fra Android bil til rådighed, kan også være komfortable og tag hjulet drives af stemmestyring uden hænder , Så jagten på en telefonkontakt og starte et opkald er endda muligt at bruge en hvilken som helst tast på Moniceiver eller smartphone. Evnen til at diktere og skrivebeskyttelsesfunktionen til SMS udfylder de komfortable kommunikationsfunktioner i Android Auto. Ud over at få adgang til deres egen musik bibliotek af de tilsluttede smartphones også ved hjælp af streaming-tjenesten "Google Play Music" er mulig. For at navigere i gennemprøvede "Google Maps" anvendes i Android Auto for at bruge og giver nøjagtige, voice-guided rute vejledning, herunder integration af aktuelle trafikdata, klar sporing og mange andre ekstra funktioner. Ud over de grundlæggende applikationer
Mange andre apps er kompatible med Android Auto og kan udvide funktionaliteten til messaging-tjenester, internetradio-tjenester eller andre kompatible apps. Android Auto er til brug med Android smartphones med OS 5.0 (Lollipop), tilslutning af smartphone via et USB-kabel, via hvilken telefonen også vil blive opkrævet under drift.

 

High Resolution lyd
Den nuværende Kenwood Navitainer er i stand til at Hi-Res lydfiler med en opløsning op til 192kHz / 24bit. Sådanne filer indeholder meget mere information i forhold til en standard cd-optagelse på 44,1 kHz / 16bit. Denne yderligere information og det betydeligt udvidede frekvensområde giver en fascinerende lydkvalitet og en utrolig akustisk følelse af plads, når du lytter til en hi-res-lydfil.

 

 

 

Bluetooh håndfri betjening

Bluetooth-modulet muliggør siker og behagelige telefonopkald under kørsel. Talekvaliteten sikres af den medfølgendeeksterne mikrofon og en sofistikeret lydbehandling med undertrykkelse af baggrundsstøj. En særligt højdepunkt er muligheden for at forbinde to telefoner samtidig og at fungere parallelt. Takket være "Bluetooth Pairing Display" kan du straks se hvilken af de to telefoner der er tilsluttet radioen. Med trådløs musik streaming via A2DP kommer AVRCP 1.5 profilen til hjælp med avancerede kontrol- og søgefunktioner, herunder integration af eksisterende information om titel, kunstner, album eller genre. Takket være Kenwood Music Mix-funktionen, kan op til 5 Bluetooth-lydkilder samtidig forbindes til musikafspilning, så du altid kan skifte mellem A2DP-strømme fra de enkelte smartphone musikafspillere.

 

DSP med digital tidskorrektion
Kenwood Moniceivers alsidige, digitale lydfunktioner hjælper perfekt til at implementere den strålende lyd fra 24-bit D / A-konverteren, selv under vanskelige akustiske forhold i bilen. Ud over en 13-bånds equalizer eller en digital aktiv crossover, kan funktioner som "Stage EQ" hjælpe med at gøre musikafspilning i bilen så realistisk og ægte som muligt. Derudover tillader den digitale lydprocessor en tidskorrektion til den tidige musikafspilning og kan indstilles individuelt for hver kanal.

 

 

                                                                                

                                                                                 Dashcam link
Dashcam Link-funktionen forbinder Kenwood DRV-N520 Drive Recorder med Moniceiver. Ikke kun kan Dashcam-billedet vises på Moniceiver, men også hele styringen af de enkelte funktioner kan udføres via multimedieskærmens berøringsskærm. Også advarsler, der angiver farlige situationer, der blev registreret af de integrerede driverassistentsystemer, vises tydeligt synlige på Navitainer-skærmen. I designet af Dashcam selv har man fravalgt egen monitor, således enheden er særdeles kompagt og førerens synsfelt maksimeres.