Danmark

DNX8180DABS
 • DNX8180DABS
 • DNX8180DABS
 • DNX8180DABS
 • DNX8180DABS
 • DNX8180DABS

Yderligere Billeder

DNX8180DABS

7.0” AV Navigation System with Smartphone control, Bluetooth & DAB+ Radio.

Køb her
 • Variabel farve belysning
 • Indbygget DAB+ tuner
 • Lavet til iPod & iPhone *
 • Gratis kort opdatering
 • Dual telefon tilslutning
 • INRIX trafik
 • 2 Zone kontrol
 • Equalizer
 • Digital Sound Processor (DSP)
 • Spektrum analyzer
 • Top menu tilpasning
 • Bluetooth enhed integreret
 • Navigation indbygget
 • Virker med Apple CarPlay
 • Android Auto indbygget
 • Parkerings assistance / parkeringsfelt
 • OEM fjernbetjening

Nøgle Funktioner

7.0" kapasitiv touch skærm med motoriseret og aftageligt display
DAB+ tuner for digital radio modtagelse indbygget
Indbygget bluetooth (HFP & Audiostreaming)
Virker med Android Auto via USB
Virker med CarPlay via USB
Indbygget Garmin Navigationssystem
3 års gratis kortopdatering
DVD/SD/USB 2.0 x 2
Front og bakkamera indbygget + videooptager link
DSP-13 bånds EQ-DTA indbygget
AV-in/AV-out/HDMI-in

Den nye DNX8180DABS med komfortabel tilslutning af smartphones via Android Auto eller Apple Carplay

At komfortable moderne bilradioer og smartphones til trådløs telefoni eller streaming af audio supplerer hinanden perfekt, er nu med alle nuværende Kenwood Bluetooth modeller en Standard. Den maksimale betjeningskomfort og funktionalitet via samspillet mellem multimedie-modtagere og smartphones, har dog først nået sit højdepunkt nu: Tilslutningen af ​​iPhones via Carplay og Android smartphones via Android Auto, tillader nu brug og betjening af smartphone apps på en måde, som tidligere ikke var muligt. Er en smartphone tilsluttet via USB, vil de relevante app´s ikoner fra telefonen vises på radioens display, og disse betjenes ligesom Smartphonens  sædvanlige betjening på den berøringsfølsomme skærm. Her bydes på navi kort apps med aktuelle navidata, og betjeningen af ​​telefonfunktionerne er lige så behagelig som på selve smartphonen. Takket være talestyringen, kan føreren selv styre mange funktioner ved hjælp af stemmekommandoer eller få læst WhatsApp- og tekstbeskeder op.

Der er gratis kortopdateringer indenfor tre år efter den første anvendelse af udstyret. Ud over den inkluderede TMC modtager er INRIX Trafik information (live tjeneste) inkluderet, som giver dig trafikinformation, seneste nyheder om vejret og brændstofpriser samt placeringen af ​​parkeringspladser og benzinstationer. Denne premium service har DNN brugere 2 år gratis, så skal tjenesten fornyes.

De fascinerende funktioner i DNX8180DAB indeholder også en digital radio tuner, der muliggør krystalklar lyd og fejlfri modtagelse af mange DAB-stationer. Med seamless Blending funktion, viser Kenwood absolut teknologisk innovation: Den sofistikerede buffer teknologi sikrer uafbrudt DAB lytning uden irriterende afbrydelser, eller hvis der sker et skift  mellem DAB og FM. Desuden kan Kenwood vise nye supplerende ydelser af digital radio: SLS Slideshow som er et parallel program for albumcover, logoer, eller infografik, mens den elektroniske programguide EPG viser transmissionens sekvens.

 

Efter automatisk aktivering af navigationen første gang, kan kortdata opdateres 3 gange 2-3 år via download-version tilgængelig Garmins hjemmeside en gang om året. Lane Assist, split-screen display og fotorealistisk junction view gør navigationen komfortabel og sikker an anvende. Udover online-TMC-trafikoplysninger fra INRIX via smartphone app, som er til rådighed de første to år gratis, får du online trafik information vedr. trafiktæthed, ledige P-pladser, benzinpriser, flyafgange, trafikkamera etc.

Hovedmenuen er særdeles intuitiv, takket være det store touchscreen panel og tre brugerdefinerede ikoner. En fremragende DSP soundprocessor med 7-bånds equalizer, giver omfattende indstillings muligheder for at optimere lydkvaliteten.

En unik enhed har set dagens lys!

Weblink - brug smartphonefunktioner på Naviceiver


Uanset om du bruger en Android-telefon eller en iPhone med iOS operativsystem, giver det platform-uafhængige system "WebLink" , kan man hente udvalgte apps og funktioner direkte på skærmen af ​​deres moniceiver! Til dette brug henter man den gratis relevante App "WebLink til KENWOOD" , som kun venter på at blive hentet og installeret på din smartphone. Så snart smartphone er forbundet til Moniceiver via USB, kan forskellige tjenester som Youtube, Yelp, Media Player eller en vejrudsigt startes via startskærmen i WebLink-appen. Disse tjenester kører uden at hente yderligere apps til at installere på smartphone, men virker direkte via WebLink portal på Moniceiver. Derudover kan den velkendte navigationsapp "Waze" styres via WebLink. Denne app lanceres direkte på smartphone og kræver derfor, at den tilsvarende app også er installeret på smartphone. "Waze" navigation appén imponerer med sin særligt præcise trafikoplysninger, der holdes ajour via feedback fra et Waze bruger samfund, uden du foretager dig noget. Hertil kommer at appén tilbyder en masse interessante ekstra funktioner ,såsom muligheden for levende sporing eller rejsetid prognoser på forskellige tidspunkter af dagen.

* Den downloadede tilgængelig i AppStore app "WebLink til KENWOOD" skal og vil blive installeret på din smartphone.Apple carplay er den elegante løsning til problemfri integration af en iPhone (fra iPhone Generation 5 og iOS 7.1-) til enkompatibel Kenwood moniceivers. CarPlay konceptet giver meget mere end bare muligheden for at bruge musikafspilleren og telefonfunktionen på iPhone. Med CarPlay valgte applikationer fra iPhone kan du se på den store touchscreen-skærm af den kompatible Kenwood-modtager og betjenes via store berøringsskærmknapper. Den velkendte fra knappen iPhone "Hjem" kan findes på brugerfladen af ​​carplay menuer og udfører alt sædvanlig måde fra enhver undermenu tilbage til startskærmen. Et langt tryk på Home-knappen starter voice control via Siri som anden operativ variant af CarPlay. For eksempel kan du starte opkald, søge efter musik og diktere eller læse højt beskeder. Navigeringsfunktionen på iPhone via "Apple Maps" er også mulig. Også her kan destinationer nemt søges og vælges af talestyring. Alt du behøver for at tilslutte iPhone er det sædvanlige Lyn USB-kabel til tilslutning af opdaterede iPhones. En manuel start af carplay funktion er ikke nødvendig - så snart iPhone er sluttet til din kompatible Kenwood receiver, skifter den automatisk til carplay mode og den carplay interface på Multimedia Player startes. Så snart nye apps er frigivet til brug sammen med CarPlay, kan de også vises på displayet af moniceiveren i bilen.