Danmark

DDX4019DAB
 • DDX4019DAB
 • DDX4019DAB
 • DDX4019DAB
 • DDX4019DAB

Yderligere Billeder

DDX4019DAB

6.2” WVGA DVD-Receiver with Bluetooth & DAB Radio Built-in.

 • Variabel farve belysning
 • Indbygget DAB+ tuner
 • Lavet til iPod & iPhone *
 • Dual telefon tilslutning
 • KENWOOD Remote App klar
 • KENWOOD Musik Mix Support
 • Equalizer
 • Digital Sound Processor (DSP)
 • Top menu tilpasning
 • Bluetooth enhed integreret
 • Højt opløselig VGA display
 • Parkerings assistance / parkeringsfelt
 • OEM fjernbetjening

Nøgle Funktioner

6.2 Wide VGA LCD Touch Screen
Bluetooth Built-in for Handsfree & Audiostreaming
DAB+ Tuner Built-in for Digital Radio Reception
4 x 50W Max output Power, 3 High-voltage (4.0V) Preouts
Built-in DSP, DTA & 13-band EQ
iPod/iPhone & Android Music Playback
Kenwood Remote App & Music Mix App Ready
Spotify App klar
MP3, WMA, AAC, WAV & FLAC Audio Playback
MPEG1, MPEG2, DivX, Video File Playback

 

 

Digital radio DAB + med problemfri blanding


DAB + -tuneren modtager det store udvalg af digitalt udsendte programmer, selv ved høje hastigheder, fri for støj, revner og niveausvingninger - og ikke kun i Tyskland, fordi DAB-programmer nu er tilgængelige i mange andre europæiske lande. Alle tilgængelige DAB-stationer kan vælges direkte fra en liste, der vises på radiodisplayet. Og når der ikke er noget tilstrækkeligt stærkt DAB-sendesignal tilgængeligt, skifter tuneren automatisk til den rigtige FM-frekvens uden hørbar afbrydelse. Seamless blanding er en intelligent databuffer, sikrer problemfri krydsning uden forstyrrende niveau og tidsforskydninger.

 

Bluetooh håndfri betjening

Bluetooth-modulet muliggør siker og behagelige telefonopkald under kørsel. Talekvaliteten sikres af den medfølgendeeksterne mikrofon og en sofistikeret lydbehandling med undertrykkelse af baggrundsstøj. En særligt højdepunkt er muligheden for at forbinde to telefoner samtidig og at fungere parallelt. Takket være "Bluetooth Pairing Display" kan du straks se hvilken af de to telefoner der er tilsluttet radioen. Med trådløs musik streaming via A2DP kommer AVRCP 1.5 profilen til hjælp med avancerede kontrol- og søgefunktioner, herunder integration af eksisterende information om titel, kunstner, album eller genre. Takket være Kenwood Music Mix-funktionen, kan op til 5 Bluetooth-lydkilder samtidig forbindes til musikafspilning, så du altid kan skifte mellem A2DP-strømme fra de enkelte smartphone musikafspillere.

 

 

                                                                            Spotify Control

Kenwoods "Spotify Control" giver dig mulighed for at styre alle de væsentlige Spotify-funktioner på radioen. Det giver dig mulighed for at rulle gennem Spotify-spillelisterne, albummerne, titlerne og kunstnerne eller søge efter genrer og andre oplysninger. Hvis Spotify allerede er installeret på din smartphone, vil iPhone- eller Android-mobiltelefonen forbundet til Kenwood-radioen via Bluetooth, startes Spotify-appen på din smartphone.

 

 

DSP med digital tidskorrektion
Kenwood Moniceivers alsidige, digitale lydfunktioner hjælper perfekt til at implementere den strålende lyd fra 24-bit D / A-konverteren, selv under vanskelige akustiske forhold i bilen. Ud over en 13-bånds equalizer eller en digital aktiv crossover, kan funktioner som "Stage EQ" hjælpe med at gøre musikafspilning i bilen så realistisk og ægte som muligt. Derudover tillader den digitale lydprocessor en tidskorrektion til den tidige musikafspilning og kan indstilles individuelt for hver kanal.

 

 

 

Nem parring og talestyring
Takket være "Easy Pairing" -rutinen er første gangs parring af en smartphone til både iPhone og Android helt problemfri og begynder først en gang via USB-kabel. Når denne proces er afsluttet, bliver smartphone tilføjet til parringslisten, og automatisk forbundet til Moniceiver. Stemmekontroll sytemerne fra mange nuværende smartphones, som kan bruges sammen med Kenwood Moniceivern, hvilket er særligt praktisk. Det tilsvarende menupunkt på Kenwood-enheden aktiverer stemmekontrollen på smartphoneen og accepterer stemmekommandoer.

 

Justerbar synsvinkel
Det responsive 6,8 'high gloss touchpanel har en diagonal skærm på 17,3 cm og viser et særligt klart billed i høj kontrast. For at sikre optimal læsbarhed, selv i stærkt solskin eller vanskelige installationsvinkler, kan skærmens kontrast og lysstyrkefordeling indstilles i fem niveauer i henhold til synsvinklen. Således er menuerne på skærmen altid præsenteret med en særlig rig sort og god kontrast.