Danmark

DPX-7100DAB
 • DPX-7100DAB

Yderligere Billeder

DPX-7100DAB

2-DIN CD modtager med indbygget Bluetooh og DAB+ modtager

 • Indbygget DAB+ tuner
 • Lavet til iPod & iPhone *
 • FLAC filer kan afspilles fra
 • Dual telefon tilslutning
 • Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
 • Variabel farvebelysning
 • Spotify App Link
 • Menu tekster i flere sprog
 • KENWOOD Remote App Ready
 • KENWOOD Musik Mix Support
 • Digital Sound Processor (DSP) indbygget
 • Tilpasning tid
 • 1.5V ladning (BC 1.2)
 • Bluetooth enhed integreret
 • AM (MW/LW) modtagelse
 • Radio Data System
 • Frontindgang USB & AUX
 • OEM fjernbetjening

Nøgle Funktioner

DAB+ indbygget (antenne inkluderet)
Bluetooth håndfri & lyd streaming indbygget
MP3, WMA & AAC afspilling (CD/USB)
WAV & flac(96kHz/24bit)files afspilling (USB
DSP, DTA & 13-bånds EQ indbygget
KENWOOD Remote & Muisc Mix app klar
Spotify App Link klar
3 linjes bredt LCD display
Variabel farve belysning
3 RCA preouts (4,0V)

Kenwoods nye 2 Din Radio modtagerl KDCDPX-7100DAB med avanceret Blutooth teknologi forenet i et unit design med et overflødighedshorn af funktioner. Denne enhed giver et væld at biler en flottere finsih med en radio som matcher en fabriksmonteret standard, fremfor en 1 Din radio. 2018 modellen har fået et 3 linjes display og hele 115% større tekst som står knivskarpt.

Enheden tilbyder en kombination af digital radio og FM-tuner med seamless blending og Time Shift. For at få radio modtagelse i den bedste lydkvalitet af DAB+, sørger tuneren for støjfri, uden knitren og niveau udsving for perfekt modtagelse. Også betjeningsmæssigt sætter tuneren nye standarder: Alle tilgængelige digitale radiokanaler kan vælges direkte fra en liste, der vises på radioens display, mens "Time Shift" funktionen tillader et par minutters forsinket lytning af radioprogrammet, hvis for eksempel et telefonopkald modtages. Og skulle der være et ringe DAB signal tilgængeligt, så skifter enheden automatisk uden hørbar afbrydelse midlertidigt over til den tilsvarende FM-frekvens (skift fra DAB til FM).  Det sørger seamless systemet for, med en intelligent data buffer for de digitale og analoge datatransmissioner for glidende overgange uden nogen forstyrrelser.

Bluetooth delen er opgraderet som de store modeller med sostifiseret teknik.  Tilkobling af 2 telefoner samtidig er en ny lækker detalje samt HEP 1.6 protokol, der giver dig 100% bedre stemmekvalitet. Yderligere har man anvendt AVCRP1.5 protokol hvorved man får mulighed for musikbrowsing helt ned i artist niveau via musikstreaming. Nyt er en direkte app SPOTIFY med direkte adgang til markedets mest populære musik.

Lyddelen er optimeret med en ny lækker 24 bit / 96 Khz DAC converter med en 13 bånds equalizer og 3 bånds crosover som kun de store modeller havde førhen. Alle enheder har nu FLAC codec installeret, det vil sige når du afspiller din komprimerede MP3 musik fil, udpakkes denne så at sige og gengives istedet i 100% forbedret kvalitet, vi siger næsten CD kvalitet. Derudover har enheden 3 preouts hvad gør den unik for folk med god lydsmag.

Til at kommunikere med og gennem smartphones er DPX-7100DAB ideelt indrettet:   På den forreste USB port kan aktuelle Apple musikafspiller , iPhone og Android-smartphones tilsluttes direkte og  radioens kontrol panel styre nu deres vigtigste funktioner legende let. Hertil kommer, at Kenwood enheden  også trådløst  kan modtage data  via Bluetooth A2DP audio-streaming.

Android Smartphones fra Android OS 4.1 kan tilsluttes til 2,0 digital musik overførsel via USB til bilradioen tak været AOA teknikken. I kombination med den frit tilgængelige "Kenwood Music Play" app kan individuelle spor, kunstnere eller album bliver lettere at finde og spillede gennem bilradioen.

En anden musikkilde ligger ved siden af ​​USB-porten, et integreret cd-drev er tilgængeligt til lyd cdér samt brændte cdér med AAC, MP3 og WMA-data . Ud over utallige tilslutninger og avancerede lydindstillinger, kommer enheden med en enkel og intuitiv betjening , takket være LCD-displayet med dens 8-cifrede sublinie er alle oplysninger til stede. Skærmen er selv med dårlige lysforhold let af læse, og den store rotor knap og de ergonomisk knapper, gør betjeningen til en leg. Desuden kan tasterne og display farven på  DPX7000DAB justeres i forskellige nuancer, som du kan matche farverne med bilens belysning.

Også stemmekommandoer for Apple stemmestyring "Siri" er kompatibelt, og processen med  for eksempel kommandoer til iPhone´s  lydafspilning eller telefonbogsøgning kan anvendes på mange iPhones. Hertil kommer uderstøttelse af  iPhone "App Mode" Internet radiotjenester "Tune In" og "AUPEO" og så stiller en bred vifte af programmer til rådighed.

Enheden har 3 preamp udgange med 4.V output, så du nemt kan tilslutte eksterne forstærkere, for tilslutning af ekstra højttalere samt en subwoofere til dit system.